basak parlak hakkında bilgi
+8
şarküylü
ezgimi
0PeliN0
D@ml@
esra
_RuKis_
pln-mltm
*ebru
12 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
basak parlak hakkında bilgi
Doğumu
03.11.1989 - Şarköy
Eğitimi
Lise
Filmleri - Oyuncu (11 Film)
Fikrimin İnce Gülü Gülendam 2007
Memleket Hikayeleri - Arda Boyları 2006
Doktorlar 2006
Geceler Yarim Oldu 2006
Evlerinin Önü Mersin 2006
Acı Hayat 2005
Gümüş 2005
Ayışığı Neredesin 2004
Büyük Buluşma 2004
Zalim 2003
Sırlar Dünyası / Sır Kapısı 2002
Geri: basak parlak hakkında bilgi
bilgiler için saol bitanem
En son pln-mltm tarafından C.tesi Mart 15, 2008 1:47 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
pln-mltm- moderatör
saol tatlım=)
_RuKis_- moderatör
ne demek (:
En son *ebru tarafından C.tesi Mart 15, 2008 2:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
yeri burası deil biliyorum ama mod alımları olucak dimi
pln-mltm- moderatör
sagol bitanem pek tanimiyorum ama sevdim bu kizi
0PeliN0- Yeni Üye
0PeliN0 demiş ki:sagol bitanem pek tanimiyorum ama sevdim bu kizi
bnde
pln-mltm- moderatör
pln-mltm demiş ki:0PeliN0 demiş ki:sagol bitanem pek tanimiyorum ama sevdim bu kizi
bnde
valla bn ilgilendiğim insanı özenle takip ederim.lise mezunu bi insan bu kadar şöhrete kavuşup sevilir mi hala
hayret ediyorum bn
ezgimi- Azimli Üye
neden ki yani mulaka üniversite felan mı okuması lazım
pln-mltm- moderatör
size daha fazla bilgiverym mi onun hakkında?
anne adı nazife baba adı erol bi tane ablası var burcu ankara da ünv. okuyor başaktan 1 yaş büyük.kendisi ilkokulu şarköy ****** ilköğretim okulunda,ortaokulu şarköy cumhuriyet ilköğretim okulunda tamamladı.liseyi de fikrimin ince gülü dizisinin çekildiği yerde bitirmek zorunda kaldı.ayrıca fikrimin ince gülünde bi düğün sahnesi vardı aydan şener o düğün için memleketine geliodu hani işte o düğünde başak ın yanındaki kızlardan biri ablasıydı.
ve üniversite sınavına girdi ama barajı zor geçince bi yere yerleşemedi.
anne adı nazife baba adı erol bi tane ablası var burcu ankara da ünv. okuyor başaktan 1 yaş büyük.kendisi ilkokulu şarköy ****** ilköğretim okulunda,ortaokulu şarköy cumhuriyet ilköğretim okulunda tamamladı.liseyi de fikrimin ince gülü dizisinin çekildiği yerde bitirmek zorunda kaldı.ayrıca fikrimin ince gülünde bi düğün sahnesi vardı aydan şener o düğün için memleketine geliodu hani işte o düğünde başak ın yanındaki kızlardan biri ablasıydı.
ve üniversite sınavına girdi ama barajı zor geçince bi yere yerleşemedi.
şarküylü- Yeni Üye
saol sende jnm
pln-mltm- moderatör
gerçekten bu bilgi daha iyi oldu saolasın
ezgimi- Azimli Üye
Arkadaşlar hakkımda yazılan bazı şeylerden rahatsızlık duyduğum için siteye üye oldum. Ben Maltepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Avr. Birl. bölümünü burslu kazandım ve bu sene başlıyorum. Geçen sene istediğim bölümü tutturamadığım için bu sene sınava tekrar girdim sadece. Yani barajı zor geçmem falan söz konusu değildir.
Basak PARLAK- Yeni Üye
ya arkın dediğinden rahatsız oldun heralde sen başak parlak ın ablasısın heralde.ya biliyon mu çok heyecanlandım eğer fotodaki sen isen onun kadar güzelmişin varya.
ezgimi- Azimli Üye
ya ablasısın demek başak parlak ın.ya gerçekten üni. okumadan mı dizilerde oynuyo yanlış anlama kötülemek için demiyorum. özeniyorum da ondan soruyorum.bayılıyom ben başak a sende onun kadar güzelsin.arkadaşın dediğine mi üzüldün acaba..?
ezgimi- Azimli Üye
saol jnm bilgi için
pln-mltm- moderatör
gerçekten ablası mı şimdi
ezgimi- Azimli Üye
meltem sna soruyorum ablası mı snin bi bilgin var mı
ezgimi- Azimli Üye
bilmiorum
pln-mltm- moderatör
tmmm saol
ezgimi- Azimli Üye
Merhabalar
Öncelikle herkese selamlar. Sanırım fan üyelerinin büyük bir ağırlığı bayan. Bu yüzden kendimi biraz farklı görüyorum.
Neyse Üye olma nedenine gelince. Ben genelde pek Türk dizilerini seyretmem. Seyrettiğim dizilerde çoğunuzun tahmin edeceği gibi Kurtlar vadisi, arka sokaklar vs türündeki diziler. Ancak bu dizideki (Uygun Adım Aşk) ele alınan konuların saçma sapan olması, buna rağmen seviyeli esprilerle dizi kendini seyrettirmeye yetiyor. Tabii benim diziyi seyretme nedenlerinden biride malum kişi, yani BAŞAK. Öncelikle Başağın bu siteyi okuyup okumadığını bilmiyorum. Ancak şunu kesinlikle söylemek istiyorum, gözleri ve bakışları beni gerçekten büyüledi. Zaten oldum olası bir bayanda etkilendiğim tek yer gözleridir.
Başak gerek gözlerinin güzelliği, gerekse bakışları ile bunu çok iyi kullanıyor. Özelliğini böyle kullanmaya devam etmeli.
Bu şekilde etkilendiğim biri daha var, Vildan ATASEVER. Ancak kendisi saçma saban hareketleri, verdiği erotik resimleri ve abuk sabuk konulu filmlerde oynaması ile gözümden düştü. Benim değil bir çok hayranın gözünden düştüğüne inanıyorum. Hatta öyleki sadece cinsel bir opje olarak kendini lanse eder oldu.
Başak PARLAK kendini daha çok oyunculuğuyla kabul ettireceğine inanıyorum. Gerek güzelliği, gerek gözleri ve gerekse oyuncu performansı ile Hollywood yıldızlarından daha başarılı olabilir.
Sevgi ve Saygılar..
Neyse Üye olma nedenine gelince. Ben genelde pek Türk dizilerini seyretmem. Seyrettiğim dizilerde çoğunuzun tahmin edeceği gibi Kurtlar vadisi, arka sokaklar vs türündeki diziler. Ancak bu dizideki (Uygun Adım Aşk) ele alınan konuların saçma sapan olması, buna rağmen seviyeli esprilerle dizi kendini seyrettirmeye yetiyor. Tabii benim diziyi seyretme nedenlerinden biride malum kişi, yani BAŞAK. Öncelikle Başağın bu siteyi okuyup okumadığını bilmiyorum. Ancak şunu kesinlikle söylemek istiyorum, gözleri ve bakışları beni gerçekten büyüledi. Zaten oldum olası bir bayanda etkilendiğim tek yer gözleridir.
Başak gerek gözlerinin güzelliği, gerekse bakışları ile bunu çok iyi kullanıyor. Özelliğini böyle kullanmaya devam etmeli.
Bu şekilde etkilendiğim biri daha var, Vildan ATASEVER. Ancak kendisi saçma saban hareketleri, verdiği erotik resimleri ve abuk sabuk konulu filmlerde oynaması ile gözümden düştü. Benim değil bir çok hayranın gözünden düştüğüne inanıyorum. Hatta öyleki sadece cinsel bir opje olarak kendini lanse eder oldu.
Başak PARLAK kendini daha çok oyunculuğuyla kabul ettireceğine inanıyorum. Gerek güzelliği, gerek gözleri ve gerekse oyuncu performansı ile Hollywood yıldızlarından daha başarılı olabilir.
Sevgi ve Saygılar..
sadece_sen- Yeni Üye
genç bir oyuncu daha ne filmler ve dizilerde oynayacak daha ilerde göreceğiz ilerleyen zamanda
7yedi- Yeni Üye
çarşı
selam başak nasılsın eger bu nickim sana birşey hatırlatıyorsa tahmın ettıgın kısıyım...her aman heryerde seninle birlikte ölüm gelsin isterse,gözlerde bir damla yaş kalbimizde bir aşk yine sensin BEŞİKTAŞK...sen benim beşiktaşlılıgımı bile sevdin dikkat et kendine...
başka_sevdalara_kapalıyız- Yeni Üye
1 sayfadaki 1 sayfası